Tractor ramt auto uit trouwstoet in Oostrozebeke: Ook drie kinderen getroffen

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
In Oostrozebeke is er een dramatisch ongeval gebeurd. De klap was bijzonder heftig.

Zaterdagavond, iets na halfzes, liep het volledig fout op het kruispunt van de Gentstraat met Wakkensteenweg. Een trouwstoet stak daar het kruispunt over, schrijft Het Laatste Nieuws.

Eén van de achtertste voertuigen was een Citroën C4. Die stak het kruispunt over zonder te stoppen. Hij kwam zo in botsing met een tractor. De Citroën C4 belandde in een haag, de tractor kwam gedeeltelijk in schaar te staan. In totaal vielen er zes gewonden, waaronder drie kinderen.

Trouwstoet
In de auto zat een Turks gezin, bestaande uit de ouders en drie kinderen. Gelukkig werd geen van hen ernstig gewond. Ze maakten deel uit van een trouwstoet bestaande uit 20 wagens. Een kolonne van een twintigtal auto’s draaide enkele keren op een rotonde. In enkele voertuigen stonden mannen rechtop, door het open dak zwaaiden ze met Turkse vlaggen en maakten ze lawaai. 

Vervolgens reden ze naar de plek waar het ongeluk gebeurde. Ze waren allicht op weg om naar huis te rijden. Enkelen hielden halt na het ongeluk, maar toen ze de politie hoorden aankomen, zijn ze allemaal weggevlucht. De bestuurder van de tractor is in shock na het ongeval.