VTM

Victor uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een drastische beslissing genomen: "Uit het oog is niet uit het hart"

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Victor en Line hebben een drastische beslissing genomen. Ze zijn het enige koppel dat na het vierde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ nog bij elkaar is. De twee zijn op zoek naar een eigen stekje en daarom zet Victor zijn eigen huis te koop.

“Het is alsof niemand het kan geloven”, lacht Victor. “Maar het is wel degelijk de waarheid. Natuurlijk ga ik Arendonk missen, maar uit het oog is in dit geval zeker niet uit het hart. Mijn familie en vrienden wonen er nog en ik keer nog heel vaak terug, maar we moeten het proberen. Als ik het nu niet doe, zou ik er later alleen maar spijt van hebben.”

Afgelopen zomer maakten Line en Victor bekend dat ze samen op zoek zijn naar een woonst, maar die zoektocht begint nu dus iets concreter te worden. “Het is niet zo dat we onmiddellijk iets móeten vinden, maar we zijn er wel mee bezig”, vertelt Victor. “Om een nieuw huis te kopen, moeten we natuurlijk eerst budget hebben, daarom verkoop ik mijn huis.”

“Op dit moment zijn zowel een appartement als een huis nog een optie”, aldus Victor. “Maar het zal zeker niet in Arendonk zijn. We zoeken iets in de regio tussen Berchem en Lier. Het liefst is dat natuurlijk een groot huis met een grote tuin op een perfecte ligging, maar we blijven uiteraard afhankelijk van het budget. De eerste stap is nu mijn huis verkopen, daarna zien we wel hoe het verder gaat.”