Herman Brusselmans en zijn vriendin Lena hebben een drastische beslissing genomen: “Kan me niet meer bieden wat ik nodig heb”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Herman Brusselmans, opnieuw als jurylid te zien in ‘De Slimste Mens’, woont sinds jaar en dag op een appartement in Gent. Eind vorig jaar trok zijn Amsterdamse vriendin Lena bij hem in. Herman heeft nu een drastische beslissing genomen. Hij verhuist naar het platteland, zo schrijft hij in een column voor dierenrechtenorganisatie GAIA.

“De stad kan me niet meer bieden wat ik van haar nodig heb”, aldus Herman Brusselmans. “Alles wat hier te groot is, wordt te klein. Ik zie ’s nachts te weinig sterren, te weinig vleermuizen.” Hermans verhuisplannen zijn heel concreet. Hij heeft een boerderij gekocht in het Oost-Vlaamse Evergem. Er is wel nog wat werk aan. “De boerderij behoorde toe aan twee broers en een zus, alle drie hoogbejaard en ongetrouwd. Alles is hoogstnodig toe aan verandering, noem het verbetering. De elektriciteit, het gas, de plafonds, de ramen, het erf... Dat kan wel een jaar duren.”