Belangrijke ontdekking over 'spookgezin': "Vader stoomde kinderen klaar voor toekomst"

bron: Telegraaf
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Er circuleren nog steeds enorm veel vragen over het ‘spookgezin’ in Ruinerwold. Charles, de beste vriend van Gerrit Jan V.D., spreekt voor het eerst over het mysterie.

De zes “spookkinderen” van Gerrit Jan V.D. leefden helemaal niet zo afgezonderd als men dacht. Ze praatten met mensen in online debatten, hadden een goede opleiding gekregen op de boerderij, spraken uitstekend Engels en bereidden zich volop voor op hun toekomst. Tenminste dat is wat Amerikaan Charles, de beste vriend van Gerrit Jan, beweert. 

“Hij leefde op de boerderij samen met vier dochters en twee zoons”, zegt Charles. “De zoon ‘Jan’, die eigenlijk Israel heet, was al een eigen leven aan het opbouwen buiten de boerderij. Ook voor de andere kinderen was het niet de bedoeling dat ze voor altijd op de boerderij zouden blijven.”

“Het was de bedoeling dat zijn kinderen gingen trouwen en kinderen gekregen”, aldus de beste vriend. Volgens de Amerikaan was Gerrit Jan zelf drie keer getrouwd. Wat er verder met het gezin moet gebeuren is nog niet bekend. De vader verblijft nu in een ziekenhuisgevangenis in Scheveningen.