Schokkende ontdekking over vrouw spookgezin: “Het staat bij ons genoteerd als bijzonder dossier”

bron: De Telegraaf
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Enkele weken geleden werd een vader met zijn kinderen ontdekt in het Nederlandse Ruinerwold dat jarenlang verborgen bleef. Tot nu was het een raadsel waar de moeder van het ‘spookgezin’ was gebleven. Na verder onderzoek is gebleken dat ze effectief in 2004 overleed en in het geheim werd gecremeerd.

Het mysterie van de overleden moeder uit het spookgezin is eindelijk opgelost. De vrouw overleed in 2004 en werd in alle stilte en geheim gecremeerd in het crematorium Kranenburg in Zwolle.

“De crematie van de vrouw staat bij ons te boek als een bijzonder dossier. Het ging om een ‘geheime’ crematie in volledige beslotenheid. Dat betekent dat wij geen details naar buiten brengen op verzoek van de opdrachtgever van de crematie. Een nadrukkelijke wens van de echtgenoot.” Dat bevestigt de directeur van het crematorium, Fons Bergman. 

De vrouw stond ingeschreven als Hye Jin Moon en werd ook onder die naam gecremeerd. Of dat de Jin Moon de biologische moeder van de kinderen was, moet nog onderzocht worden.