Het gaat van kwaad naar erger met Pico uit ‘FC De Kampioenen’: Hij riskeert drie jaar cel

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Pico Coppens uit ‘FC De Kampioenen’, ook wel gekend als Walter Michiels is afgelopen jaar verschillende keren in de media verschenen. Toen de acteur aan de deur werd gezet, is het bergaf gegaan met hem. Hij riskeert nu drie jaar cel.

De politie heeft al vaak te maken gehad met Michiels. Vooral omdat hij voor problemen zorgde. Momenteel verblijft Walter Michiels in Leuven. En daar worden een aantal criminele feiten aan hem gekoppeld. Het gaat van het stelen van nummerplaten tot de diefstal van een gsm. Vaak worden mensen lastig gevallen door de acteur. 

Het openbaar ministerie zou nu een celstraf van 3 jaar eisen omwille van allerlei feiten die Michiels gepleegd zou hebben. Hij had zelfs iemand met de dood bedreigd. Bovendien loopt er een klacht tegen hem omwille van openbare zedenschennis

Het Openbaar Ministerie hoopt dat Michiels een effectieve gevangenisstraf krijgt. Op die manier wordt hij verplicht om een psychiatrisch onderzoek te laten doen. Zelfs voor zijn advocaat is Michiels niet te vinden, hij zou steeds met een anoniem nummer bellen.

Tags michiels cel