Tanja Dexters ziet geen uitweg meer en neemt ingrijpende beslissing na ongeval met vluchtmisdrijf: “Ze beseft dat ze hulp nodig heeft”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Zaterdagochtend reed Tanja Dexters tegen de oplegger van een vrachtwagen en pleegde vluchtmisdrijf. De ex-Miss België heeft daarom een moeilijke beslissing genomen.

Tanja Dexters heeft zich het voorbije weekend vrijwillig laat opnemen in een instelling voor psychologische ondersteuning. Dat vertelt haar ex-vriend Michaël Peeters. "Na gesprekken met familie heeft ze dat besloten. Ze zal een programma van drie weken volgen. In die tijd mag ze die instelling verlaten. Voor alle duidelijkheid: het is geen ontwenningskliniek. Tanja drinkt graag een glaasje, maar heeft op dat gebied geen probleem."

Over de oorzaak van het ongeval van zaterdagochtend is nog weinig duidelijkheid. Tanja Dexters heeft zelf nog geen verklaringen afgelegd aan de politie en omdat ze geen adem- of bloedtest onderging, is niet duidelijk of ze onder invloed was van alcohol, drugs of medicijnen. De politie bevestigt dat Dexters binnenkort een uitnodiging krijgt om zich te melden voor verhoor.