Tanja Dexters is betrapt: “Een flagrante leugen”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De soap rond Tanja Dexters (42) en vriend Michael Peeters (40) gaat maar door. Nadat Tanja in december tegen een vrachtwagen was gereden en vluchtmisdrijf pleegde, verklaarde Michael dat ze geen koppel meer zijn. Dat blijkt volgens intimi in TV Familie een flagrante leugen te zijn.

“Ik zie Tanja graag en ze kan altijd bij me terecht, maar een relatie is niet langer mogelijk”, zei Michaël Peeters nadat Tanja Dexters in december vluchtmisdrijf had gepleegd. “Ik vind Tanja ook een heel goede mama. Maar nu moet ik aan mezelf denken.”

Alweer een liefdesbreuk voor Tanja, zo leek het. Maar in de entourage van de ex-Miss België weet men zeker dat zij en Michael nooit uit elkaar waren. Wellicht had hij z’n reputatie in gedachten toen hij zijn verklaring deed. Vóór Tanja zijn pad kruiste, was hij een zakenman met onbesproken naam. Een voorbeeldig familieman ook, met vrouw en kind. Van dat alles blijft weinig over. In juni vorig jaar viel de politie zelfs binnen in z’n zaak, op zoek naar drugs.

In het gesprek waarin Michael de breuk ‘onthulde’, gaf hij mee dat Tanja beseft dat ze hulp nodig heeft. Ze liet zich in december opnemen. Volgens haar advocaat wilde ze echt weer de oude worden. Tanja verbleef drie weken in het AZ Klina in Brasschaat. Een vrijwillige opname, waarbij ze niet verplicht was om therapieën te volgen. En dat deed ze, laten intimi weten, ook zo goed als niet.