Hopelijk overkomt je dit nooit: Vrouw ontdekt op een wel zeer bizarre manier dat haar man vreemdgaat

bron: AD
door: PMN
Tom Sietsema, restaurantrecensent bij de Amerikaanse krant Washington Post. Zonder dat hij het wil is hij betrokken geraakt bij een overspel.


Tom Sietsema bezoekt regelmatig restaurant. Hij maakt er dan foto’s en schrijft ook een beoordeling. Bij zijn laatste bespreking deed hij dat ook. Toen een foto in de krant verscheen, ging het mis. Dat staat te lezen bij AD.

Een vrouw ontdekte op de foto dat haar man met een onbekende vrouw in het restaurant aan het eten was. “Bij je laatste recensie staat een foto van mijn man die aan het dineren is met een vrouw die ik niet ben. Geconfronteerd met dit fotografische bewijs gaf hij zijn affaire toe. Ik dacht dat je het leuk zou vinden om jouw aandeel in dit drama te vernemen. Ik ben je dankbaar dat je dit bedrog bloot hebt gelegd”, liet de vrouw aan Sietsema weten. 

Die reageerde erg geschrokken. “Oh nee, zeg dat het niet waar is”, reageerde die. “Laat het een grap zijn.” Helaas was het bittere ernst.  “Vreemdgangers, opgepast!”, schreef hij op zijn Twitter. Het leverde hem enkele hilarische reacties op. “Een knap staaltje van servicejournalistiek”, reageerden enkelen.

Tags overspel