Vrouw door het lint op parking Ikea: "Mijn man lag met een ander naakt op de achterbank"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Een 33-jarige vrouw is voor de correctionele rechtbank moeten verschijnen wegens slagen en verwondingen. Ze ging door het lint toen ze haar echtgenoot met een andere vrouw betrapte op de achterbank van hun wagen.

De feiten speelden zich in september 2018 af, op de parking van de Ikea van Hognoul, schrijft La Meuse. De echtgenote verdacht haar man ervan een relatie te hebben een van zijn collega's. Ze vroeg haar schoonzus om hem te volgen toen hij zei dat hij een glas ging drinken met een vriend.

De schoonzus kon filmen hoe de man de collega kuste bij het verlaten van een café. Ze volgde de twee daarna tot op de parking van meubelgigant Ikea. Die was duister en verlaten. Ze trommelde de rest van de familie op, waarna de man rake klappen kreeg. Er werden ook beelden gemaakt van het naakte tweetal in de auto. Die werden doorgestuurd naar familieleden van de man.

Naakt vluchten

De man en zijn collega moesten naakt vluchten met de wagen van de dame. De wagen van de man dienden ze achter te laten. Die werd later zwaar beschadigd teruggevonden.

In de rechtbank gaf enkel de echtgenote van de overspelige man toe dat ze geweld had gebruikt, uit onweerstaanbare drang. Haar advocaat vroeg opschorting van de straf. De andere beklaagden, haar twee broers en een schoonzus, zeiden dat ze enkel opdaagden om de vrouw gerust te stellen. In april velt de rechter zijn vonnis in deze zaak. Voor elke beklaagde wordt acht maanden celstraf geëist.