Ruben Van Gucht reageert voor het eerst op conflict met Jacques Vermeire: "Ik sta recht in mijn schoenen"

bron: De Morgen/Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Ruben Van Gucht reageert in De Morgen op het conflict met Jacques Vermeire. Deze zomer hield Van Gucht het plots voor bekeken als aangever van Vermeire in de zaalshow ‘Van 7 tot 77’.

Ruben Van Gucht omschrijft zichzelf als een vrij rustig iemand. Ook op momenten waarop iemand hem het bloed onder de nagels vandaan haalt, kan hij zichzelf overtuigen om kalm te blijven en rustig te reageren. Ook toen hij zichzelf op de cover van Dag Allemaal zag staan naar aanleiding van het dispuut met Jacques Vermeire.

“Voor velen was dat misschien een bom, maar voor mij gaat die discussie al terug tot maart”, reageert Ruben Van Gucht in De Morgen. “Ik heb maandenlang geprobeerd om dit binnenskamers en op een volwassen manier op te lossen. Op het moment dat de tegenpartij ervoor koos om die discussie in de media te voeren, is mijn wereld niet ontploft.”

“Ik sta recht in mijn schoenen en te gepasten tijde zullen derden daarover een uitspraak doen. Dat moeten we nu afwachten. Daarover piekeren heeft geen zin.”