Céline Dion maakt Nieuw-Zeelandse woonwijk lettterlijk stapelgek

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
‘My Heart Will Go On’, het nummer van de film ‘Titanic’ uit 1997, zorgt voor beroering in het Nieuw-Zeelandse Auckland. De superhit van Céline Dion weerklinkt al vijf jaar in het holst van de nacht door de straten van een rustige stadswijk. Wie en waarom, dat weet niemand.

Het was een tijdje stiller, maar sinds kort is de ellende opnieuw begonnen. De dader zou de hit afspelen in een rijdend voertuig op alle uren van de nacht. Buurtbewoners kunnen de hit niet meer horen en spreken van ‘een ellendig lied’. Kennelijk is de dader een grote Céline Dion-fan, want hij zou ook regelmatig ‘Power of Love’ spelen.

Hetzelfde stuk eindeloos herhaald

Vreemd is dat de dader het lied nooit helemaal laat uitspelen. “Het wordt elke vijf seconden onderbroken en hetzelfde stuk wordt eindeloos herhaald, waardoor je uit je slaap gehouden wordt”, getuigen buurtbewoners. “Eerst moest ik lachen omdat je ’s nachts eerder een feestlied van dronken tieners verwacht, maar nadat ik voor de zoveelste keer Céline Dion gehoord had, werd het echt wel vervelend.”

De politie kan de dader niet vinden. Aangezien de muziek uit een rijdend voertuig wordt afgespeeld, kan de dader zich immers steevast snel uit de voeten maken.