Ben Segers verbolgen na vervelende ervaring met fan: “En dat zonder enige schaamte!”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Acteur Ben Segers had met het weekblad Primo een uitgebreid gesprek. Daarin geeft hij onomwonden toe dat zijn bekendheid soms lastig is.

“Ik ga het niet onder stoelen of banken steken: herkend worden streelt je ego. Maar ik doe deze job niet om bekend te zijn. En het is soms wel wat lastig”, geeft Ben Segers toe in Primo. “Als ik alleen op straat loop dan kan me dat allemaal niet schelen, maar als ik met mijn gezin op stap ben, vind ik het niet altijd even leuk dat ik word aangesproken.”

“Ik herinner me vorig jaar nog, op de kerstmarkt in Gent. Ik liep er met Gène op mijn arm, want het was aan het sneeuwen. Plots riep er iemand, vanop de schaatsbaan: ‘Hey, mag ik een foto?’ Ik deed teken dat het nu een beetje moeilijk was want dat mijn zoontje op mijn arm zat, maar die zei: ‘Dat is niet erg! Voilà, goed zo.’ En die nam een foto en was gewoon weg.”

“Vorige week stond ik met mijn dochters in de frituur, op zondagavond, en achter me stond er een gast met zijn gsm mijn bestelling te filmen”, lacht Ben. “Echt waar. Ik ben echt ostentatief met mijn rug naar hem gaan staan maar zonder enige schaamte draaide hij zich en begon hij me van de andere kant te filmen. Ongelooflijk, toch? Dat snap ik echt niet, maar goed, ik zal nooit onbeleefd reageren of iets zeggen. Want als je dat doet, dan vinden ze je arrogant.”

Tags ben segers