Kim Van Oncen in extase over wat haar overkomt: “Zo dankbaar!”

door: ASX
Kim Van Oncen
Afbeelding bron: MRO

Ook al is 2023 nog maar past gestart, het ziet er nu al naar uit dat dit een zogenaamd boerenjaar wordt voor Kim Van Oncen. De actrice die we kennen uit ‘Dertigers’ verzorgt sinds enkele weken het ochtendblok op Radio 2 aan de zijde van Peter Van de Veire, maar er is nog veel meer op komst!

De Antwerpse flapuit heeft opnieuw een tv-rol beet. Vanaf 8 februari zien we Kim aan het werk in 'Assisen', een nieuwe interactieve fictiereeks op Play4. Daarin zullen de kijkers thuis beslissen over schuld of onschuld van de beklaagde.

De nieuwe reeks pakt alvast uit met een cast om u tegen te zeggen. Onder meer Filip Peeters, Ben Segers, Geert Van Rampelberg en Gilda De Bal maken hun opwachting in 'Assisen'. Dat Kim aan de zijde van deze topacteurs mag schitteren, vindt ze zelf dan ook een hele eer.

“Dankbaar dat ik na een paar afleveringen ook een kleine rol mag spelen naast deze toppers in deze ongelooflijk prachtige productie”, schrijft de actrice op Instagram. Welke rol Kim zal spelen is voorlopig nog niet bekend. 'Assisen' is elke woensdag te zien op Play4 om 21.00 uur.

Kim Van Oncen
Afbeelding bron: Instagram @kimvanoncen