Procureur vordert zeer strenge straf voor gevallen acteur Walter Michiels die niet kwam opdagen

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het gaat van kwaad naar erger met Walter Michiels. We kennen Walter nog door zijn rol als Pico Coppens bij FC De Kampioenen.

Walter Michiels kwam niet opdagen voor de rechtbank. Zijn advocaat en bewindvoerder deden dat wel. Volgens die laatste kon Michiels er niet bij zijn omdat hij geen propere kleren meer had om aan te doen.

Nochtans had de rechter duidelijk op voorhand gezegd dat hij Michiels wilde zien. “Mijn cliënt heeft me dinsdag gebeld en hij zei me dat hij geen propere kleren had”, legt zijn bewindvoerder uit. 

“Hij volgt zijn proces vanop afstand via de media. Iedereen weet dat hij een probleem heeft, maar hijzelf ziet dat niet. Hij contacteert me meermaals per week, soms al schreeuwend, maar hij voelt zich goed voor het moment.”

'Als de rechter dit besluit volgt, zal Walter Michiels onmiddellijk opgepakt worden'

De procureur heeft er meer dan genoeg van. Hij vorderde een celstraf van drie jaar. “Dat is voor alle feiten samen. Hij daagde niet op bij de psychiater, dus ik sta met mijn rug tegen de muur”, stelde het Openbaar Ministerie. 

Als de rechter de procureur volgt, dan zal Michiels onmiddellijk worden opgepakt. In de gevangenis zal hij zich dan ook moeten onderwerpen aan een psychiatrisch onderzoek.