Carry Goossens doet pijnlijke vaststelling over Walter ‘Pico’ Michiels die je niet zag aankomen

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Het Hof van Beroep heeft er genoeg van. Het verplicht de gevallen acteur om zich verplicht te laten opnemen in een psychiatrische instelling.

Het is niet duidelijk of Walter Michiels nu in zo’n instelling verblijft. Begin jaren ‘90 werd hij in Vlaanderen heel populair als Pico Coppens in FC De Kampioenen.

Carry Goossens speelde in die tijd mee bij FC De Kampioenen. Hij vertolkte de rol van trainer Oscar.

“Het avontuur van Walter is een heel naar avontuur”, reageert Carry in de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’. “Ik heb maar vier jaar De Kampioenen gedaan.”

“Maar in die tijd speelde ook Walter mee. Door allerlei dingen is hij bedankt geweest voor bewezen diensten.”

“Na een tijdje voelden we wel dat Walter een jongen was met problemen. Hij had onder meer een alcoholverslaving.”

 Als Walter weer in een andere wereld leefde dan wij, deed hij dingen van waar je dacht het fout zou lopen. Helaas gebeurde dat ook.”

Carry doet een pijnlijke vaststelling. “Met mijn drie kleinkinderen heb ik naar afleveringen van de beginjaren van FC De Kampioenen gekeken. Je zag daar dat bij sommige afleveringen dat de pupillen van Walter wel groter waren.”

“Er waren verschillende incidenten en we hebben hem daar ook attent op gemaakt. De repetities in de voormiddag waren geen probleem. Tijdens de middag verdween Walter en kwam hij terug. Hij begon dan onder meer mensen uit te dagen.”

“Ik wens Walter het allerbeste. Hij had één van de meest populaire acteurs van Vlaanderen kunnen worden, maar hij heeft het niet gepakt.”