Walter Michiels verrast iedereen met opvallende toekomstplannen: “Dat wil ik doen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Walter Michiels had een openhartig gesprek met Dag Allemaal. Daarin onthult hij opvallende toekomstdromen.

Walter Michiels onthult in Dag Allemaal dat hij graag nog eens op een podium zou willen staan. “Dat ze me godverdomme eens de kans geven om weer op een podium te staan. Maar als ik ergens auditie doe, is het van: ‘Tja...’”, vertelt Walter.

“Zet me op een podium en geef me carte blanche, da’s al wat ik vraag”, gaat Walter verder. “Ik heb heel goeie ideeën voor stand­upcomedy. Ik heb dat nog gedaan, vroeger. Ik heb een paar keer opgetreden in de schouwburg van Leuven. Ja, stand­upcomedy, dat intereseert me echt. En voor de rest moet niemand met mj inzitten. Al jaren probeer ik te zeggen: mensen, don’t worry, het is oké met mij. Snap nu toch eens dat ik gewoon gelukkig ben!”

Een tijdje geleden kreeg Walter bijna de kans om nog eens te kunnen acteren. “Ik mocht meedoen in de nieuwe Kampioenenfilm, maar ’k heb er niks meer van gehoord”, zegt hij. Jan Verheyen wou Walter namelijk een rolletje geven in ‘Viva Boma’, maar de andere acteurs zagen dat niet zitten. “Dat is... oké voor mij”, reageert de voormalige ster uit F.C. De Kampioenen. “Trouwens, dat ik indertijd bj ‘F.C. De Kampioenen’ ben buitengevlogen omdat ik te veel dronk, da’s zever.”