Ruben Van Gucht heeft niet mis te verstane boodschap voor Jacques Vermeire: “Wees er maar zeker van dat ik het doe”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het heeft niet mogen zijn voor Ruben Van Gucht en Jacques Vermeire. Ze besloten om samen te werken, maar een dispuut over auteursrechten maakte daar prompt een einde aan.

“Het is spijtig dat de show voor mij vroegtijdig eindigde, maar ik bekijk het positief”, reageert Ruben Van Gucht in Dag Allemaal. “Onze samenwerking werkte blijkbaar niet voldoende. Dan is het beter om te stoppen.”

Ruben was een grote fan van Jacques Vermeire. “Men zegt weleens dat een idool van zijn voetstuk kan vallen, maar uiteindelijk is de idolatrie al voor een stuk verdwenen als je begint samen te werken.” 

Plots is je idool een mens van vlees en bloed met wie je moet brainstormen en teksten schrijven. Ik blijf verder doen zoals ik bezig ben, dat heeft me tot nu toe altijd ergens gebracht. Ik stel mezelf niet in vraag door die ene moeilijke samenwerking.”

En dan is er nog die rechtszaak die Ruben is opgestart tegen Jacques. “Ik heb het geluk dat we een hechte familie hebben. Om met mij een dispuut over geld te hebben, dan moet je echt heel ver gaan. Maar nu ga ik tot op het bot. Al moet ik er zeven advocaten op zetten. Ik kijk ernaar uit om in de rechtbank te staan."