Duitse grootmacht toont interesse voor speler van Club Brugge: recordtransfer in de maak

door: BVDO
Emmanuel Dennis is gegeerd en grof wild op de transfermarkt. Club Brugge zag dat vorige zomer al in en verlengde zijn contract, maar nu komt een absolute topper uit Duitsland op de deur kloppen.

De amper 22-jarige Emmanuel Dennis genoot vorige zomer de nodige aandacht op de transfermarkt.  Onder andere Nice en Rennes waren geïnteresseerd.  Club Brugge verlengde toen het contract tot 2022.

In de wintermercato van dit seizoen groeide de interesse alleen maar.  Ook Brighton, Sheffield, Watford, Monaco en Sampdoria zagen een transfer wil zitten.  Daar komt nu ook het Borussia Dortmund van onze landgenoten Axel Witsel en Thorgan Hazard bij.  De voorbije weken zit dan ook altijd een scout van Dortmund in de tribune, zelfs op Zulte Waregem.

De Duitse grootmacht toonde sinds de Champions League de nodige interesse.  Alleen kan de transfersom wil eens een probleem worden.  De Nigeriaan heeft potentieel, maar mist duidelijk nog efficiëntie.  Work in progress dus, maar Club Brugge hoopt om een recordbedrag op te halen.  Voor Wesley Moraes kreeg blauwzwart 25 miljoen euro, dat is het minimum dat nu zal moeten rollen.