Kinderlokker uit Puurs-Sint-Amands krijgt forse straf van rechter: Verontrustende ontdekking in zijn cel

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De Mechelse correctionele rechtbank toonde geen medelijden met een 21-jarige kinderlokker. Hij kreeg een forse straf.

De 21-jarige man gaf zich op het chatplatform van Fortnite als een tienerjongen. Daar raakte hij in contact met andere jongeren. Hij vroeg hen om naaktfoto’s door te mailen of om af te spreken. Andere jongeren heeft hij ontmoet op de speelpleinwerking.

De man had al eens een eerdere veroordeling voor zedenfeit op zak. Desondanks die straf hij gewoon doordoen, meldt Gazet van Antwerpen. De kinderlokker krijgt nu een celstraf van vijf jaar.

Gemasseerd
Hij bleef volgens het Openbaar Ministerie contact zoeken met minderjarige jongens. Zo werd een slachtoffer door de beklaagde gemasseerd en maakte de man er gebruik van om het kind op zijn blote achterwerk aan te raken”, zei de openbare aanklager.

Zwemmen
En bij het uitlezen van de smartphone kwamen er nog meer zedenfeiten aan het licht. Hij zocht ook contact met een 10-jarige jongen en vroeg om met hem te gaan zwemmen. “Uit de gesprekken met andere jonge slachtoffers bleek dat hij er alleen maar op uit was om seksuele handelingen met hen te stellen zoals masturberen”, klonk het.

Filmen tijdens douchen
Op een bepaald moment liep het uit de hand. Een minderjarige jongen merkte dat hij door de man gefilmd werd tijdens het douchen. De jongen eiste dat het filmpje verwijderd zou worden. De openbare aanklager vreest dat de man snel zal hervallen in zijn oude gewoontes.

Drogeren
In zijn cel werden ook nog eens uitgeschreven scenario’s gevonden. Zo wilde hij jongeren drogeren. De drie rechters van de correctionele rechtbank legden de man geen voorwaarden op omdat er volgens hen te weinig motivatie was bij L. om die op te volgen.