Revelatie bij Club Brugge: "Had ik allemaal niet verwacht"

door: BVDO
Charles De Ketelaere is living the dream. 22 oktober 2019 bepaalde zijn toekomst als voetballer bij Club Brugge. De jonge snaak die blauwzwart naar de bekerfinale trapte houdt de voetjes goed op de grond.

22 oktober 2019, Club Brugge ontmoet PSG.  Het contrast kon niet groter zijn voor De Ketelaere.  "De dag voordien had de coach me al apart genomen", vertelt De Ketelaere aan Het Nieuwsblad. "Charles, de kans is heel groot dat je gaat starten. Ik schrok, had dat echt niet verwacht. Ik had alleen nog maar in de beker gespeeld, op Francs Borains."

De Ketelaere mag dan wel topsporter zijn, hij combineert dat ook met rechtenstudies.  "Ze zeiden dat rechten het makkelijkst te combineren zou zijn, omdat je niet verplicht naar de les moet, maar in het eerste semester heb ik toch een beetje gefaald. Ik heb één examen meegedaan. Maar dat was echt heel slecht. Ik heb wel goeie voornemens voor het tweede semester."

De revelatie van Club Brugge gaat nog steeds door het leven als grote supporter van Club Brugge én de Rode Duivels.  "Toen heb ik na afloop nog het truitje van Lukaku gevraagd. Hij zei niks, maar deed het uit en stopte het in mijn handen. Chique van hem."