Hannes Wolf heeft enorm getwijfeld aan zijn spelers

door: BVDO
Racing Genk blijft op koers voor Play-Off 1, ondanks de nederlaag tegen Standard. De belangrijkste concurrenten lieten ook steken vallen.

Racing Genk ging met 1-3 onderuit tegen Standard Luik. Trainer Hannes Wolf was onzeker over de fysieke paraatheid van zijn spelers, maar dat was niet nodig. "Ik vond dat we niet sterk genoeg begonnen", vertelt de Genktrainer bij Het Nieuwsblad. "We moeten in zulke wedstrijden van in het begin honderd procent zijn."

Dat kon je Standard alvast niet verwijten. Zij stonden er meteen. "Ik respecteer mijn spelers voor wat ze de laatste maanden hebben doorgemaakt. Blessures en vertrokken spelers.  We moeten gewoon die vier wedstrijden op weg naar Play-Off 1 honderd procent zijn.  Dat wil ik hen inpeperen."

Genk toont onder de Duitse coach duidelijk de nodige strijdvaardigheid. Iets wat Mazzu niet lukte. Dat er aan kwaliteit ingeleverd moest worden, dat wist iedereen. Maar dat betekent voor Racing Genk niet dat Play-Off 1 een utopie zou zijn. Het programma van de resterende wedstrijden is echter niet simpel.