Waarom de match tegen Manchester United zo bijzonder is voor Krepin Diatta

door: BVDO
Club Brugge speelt donderdagavond tegen Manchester United. Krepin Diatta zal er geblesseerd niet bij zijn en daardoor mist de Senegalees de match tegen zijn eerste trainer die hij ooit in Europa had.

Krepin Diatta kwam vanuit Senegal in Molde terecht, daar was Ole Gunnar Solskjaer op dat moment hoofdtrainer. Donderdagavond zou Diatta normaal tegenover zijn oude trainer staan, maar door een blessure is hij er niet bij. "Ik hoop dat hij me nog herkent", zegt Diatta aan Sport/Voetbalmagazine over zijn oude leermeester.

Diatta kwam in de winter van 2018 van Noorwegen naar Brugge. Toen hij er in januari van dit jaar niet bij was, lieten analisten duidelijk horen dat Club Diatta miste.  Hij leek fit te geraken voor dit duel in de Europa League, maar dat lukte uiteindelijk niet.

"Naar mijn gevoel maken we goede reclame voor onszelf en het Belgisch kampioenschap." Laat het ons hopen, want het Belgische voetbal kan wel wat meer verdragen in Europa dan er nu uitgaan tegen een 'middelmatige' ploeg uit de Premier League.