Nachtmerrie voor vrouw: Na ongewenste berichten dringt ex-man haar huis binnen met afschuwelijke gevolgen

door: PMN
Afbeelding bron: ROB-TV
Een 32-jarige man uit Grobbendonk is volledig door het lint gegaan. Hij kon een stukgelopen relatie van 10 jaar maar niet verwerkt krijgen.

De man zag na tien jaar een einde komen aan zijn relatie met schoonheidsspecialiste C.V.C. uit Grobbendonk. Het was de vrouw die uiteindelijk wilde scheiden. Daarna sloegen de stoppen van de man volledig door.

“Nadat de vrouw de relatie beëindigd had, is hij haar beginnen lastigvallen”, citeert Gazet van Antwerpen openbaar aanklager Anouk Draulans in de rechtbank in Turnhout. 

Geld gestolen
“Hij bestookte de vrouw met ongewenste berichten zoals 'dat ze in goot zou belanden'. De man zei ook het abonnement van de website van haar schoonheidssalon op zodat alle gegevens verloren gingen. Hij schreef geregeld bedragen van de rekeningen van de vrouw en van haar firma over naar zijn eigen rekening. De man bestempelt alles als een spijtige uitloper van een stukgelopen ­relatie.”

Ravage
En daar bleef het niet bij, vult Veronique Gysbrechts, advocate van de ex-vrouw, bij aan. Nadat hij de
elektriciteit had uitgeschakeld, liet hij een spoor van vernieling na in de woning en in het schoonheidssalon. Hij trok kledij uit de kast en overgoot die met 'spray tan' ( om te bruinen, red.) Hij bekladde met datzelfde product de leslokalen in de kelder waar ze opleidingen organiseert. De man spoot ook nog brandblusapparaat leeg. Hij weet gewoonweg niet van ophouden.”

Straf
Het Openbaar Ministerie vorderde een gevangenisstraf van 18 maanden deels met probatie-uitstel, en een boete van 1.200 euro. De advocate van de dader vroeg om begrip. Een vonnis komt er op 17 maart.