Moeskroen heeft vanaf morgen opnieuw een trainer langs de zijlijn staan

door: BVDO
Sinds eind december was Bernd Hollerbach door een virusinfectie niet meer in staat zijn taak als trainer bij Moeskroen te vervullen. Morgen gaat hij opnieuw aan de slag.

Een virus gevolgd door een longontsteking hielden de Duitste trainer van Moeskroen tot nu aan de kant. Hij werd in tussentijd vervangen door Philippe Saint-Jean.

Zijn gezondheid liet hem in de steek, maar ondertussen is dat opgelost.  “Ik ben blij dat ik opnieuw aan de slag kan", vertelt Hollerbach aan Het Nieuwsblad. "Ik ben opnieuw helemaal gezond en kan mijn job als hoofdcoach van Moeskroen weer met 100 procent opnemen. Iedereen weet dat ik vol passie met mijn team samenwerk en dat wil ik nu weer doen."

Moeskroen staat momenteel op een tiende plaats en trekt dit weekend naar Eupen.  "Ik bedank Rudi Vata en Philippe Saint-Jean die mij uitstekend hebben vervangen tijdens de laatste wedstrijden. Ook bedankt aan de club, die mij heeft gesteund tijdens mijn afwezigheid. Het is heel aangenaam dat je zo’n steun krijgt wanneer het moeilijk gaat. Nu kijken we opnieuw positief vooruit. Laten we ervoor gaan.”