Brenda niet te spreken over reisgenoot uit ‘Down The Road’: “Dat vond ik echt niet kunnen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Brenda Paulissen uit ‘Down The Road’ beschrijft zichzelf als ‘een Italiaanse furie’. Ze laat niet met zich sollen. Dat werd onmiddellijk duidelijk toen reisgenoot Jaimie al snel avances maakte. Ze vertelt erover in Dag Allemaal.

“Hij was verliefd op mij, maar ik zei: ‘Ik nog niet.’ Een dag later was Jaimie dan verliefd op Sophie, maar ik vond dat hij niet met gevoelens mocht spelen. Het was aan-uit-aan-uit en Sophie werd er verdrietig van, dus ik moest haar troosten. Ik voel dat goed aan”, vertelt Brenda daarover in Dag Allemaal.

Brenda is wel op zoek naar een lief, maar wil het rustig aan doen. “Ik wil een échte relatie. Jaimie en Sophie zijn nu een koppel. Toen we bij MNM waren en Niels Destadsbader aan het zingen was, hebben ze geslowd en zelfs gekust. Mama vroeg: ‘Moet jij geen lief hebben? Peter is toch een geschikte man?’ Ik heb gezegd: ‘Nee, dank u!’ Hij kan mijn nonkel zijn, hij is al 32! Nee, ik heb liever iemand van mijn leeftijd of maximaal twee jaar jonger.”

Ze merkt duidelijk meer interesse van jongens nu ze op tv komt. “Te veel zelfs”, lacht ze. “Er zijn er heel schone bij. Maar ze ook te jong soms.” Brenda heeft in elk geval nog een waarschuwing voor alle mannen: “Herkennen op straat is oké, en een handtekening of knuffel of foto... Dat maakt mij niet uit. Maar ze moeten niet aan mijn lijf plakken.”

(Bron: Dag Allemaal)