Nieuwe spits van Club Brugge laat van zich horen

door: BVDO
Roemeense media verspreidden het bericht dat Razvan Marin wel eens de nieuwe spits van Club Brugge zou kunnen worden. Blauwzwart zou daarvoor 15 miljoen over hebben. Marin laat van zich horen.

Marin licht onder contract bij Ajax Amsterdam, maar komt daar nauwelijk tot spelen toe. Hij bevestigt aan Digisport dat er in de winter interesse uit Brugge was. "Er speelde iets in de winter. Brugge was toen ook niet de enige geïnteresseerde."

Ajax betaalde 12,5 miljoen voor Marin, maar liet geen transfer gebeuren. "Ik kreeg geen toestemming om te vertrekken. Ik kreeg te horen dat ik nog nodig was. Zelf wilde ik vooral spelen. Maar ik lig bij Ajax onder contract.”

Op dit moment lijkt er nog niet veel zekerheid te zijn over een transfer. “Ik weet niets van een aanbod van Club Brugge. Tijdens de winter wel, maar nu? In deze periode? Alles is momenteel geblokkeerd en ik heb geen tijd om daarover na te denken. Mijn zaakwaarnemer is ook een Italiaan en hij zit vast daar. Ik heb wel met hem gepraat en hij is perfect gezond, maar de situatie in Italië is zo ernstig dat ze hun huizen niet mogen verlaten.”