"Razvan Marin is de ideale opvolger van Ruud Vormer"

door: BVDO
In Nederland smult men duidelijk van een transfer van Razvan Marin van Ajax Amsterdam naar Club Brugge. Velen zien in hem de ideale opvolger van Ruud Vormer. Een optie voor de nabije toekomst die zich rustig kan opwerken.

De geruchten over een transfer van Marin richting blauwzwart blijven maar komen. Soccernews ziet Club Brugge trouwens als een ploeg in volle expansie. "De straks misschien al gekroonde landskampioen van België bewees recentelijk de grote bedragen niet langer te schuwen en aast duidelijk op een volgende topaanwinst."

Brugge zou volgens de geruchten 15 miljoen euro overhebben voor Marin. "Vorige zomer voerde blauwzwart bijvoorbeeld gesprekken met Victor Wanyama. Toen werd al gegoocheld met bedragen rond de tien miljoen, dus een gelijkaardig bod op Marin is lang niet ondenkbaar.  De eerste contacten met Marin werden gelegd in Qatar, waar beide teams het tijdens hun winterstage tegen elkaar opnamen."

Wordt Marin dan de gedoodverfde opvolger van Vormer en de nieuwe sidekick van Hans Vanaken? "De positie die hem het meest op het lijf geschreven lijkt, is tenslotte die van Vormer als nummer acht. Hoewel het icoon van de Bruggelingen zich straks opnieuw tot assistkoning van België kroont, wordt hij in mei al 32 jaar. Club zal er alles aan doen om de uiteindelijke aftocht van de aanvoerder, die nog een contract heeft tot 2022, soepel te laten verlopen."