Margot Hallemans verrast iedereen met opmerkelijke carrièreswitch

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
‘Familie'-actrice Margot Hallemans volgt een opleiding tot yogadocent. Vlak voor de zomer studeert ze af. In Primo vertelt ze over haar passie voor yoga.

“Mijn moeder volgt al meer dan tien jaar yogalessen. Ik deed de microbe op toen ik Hotel Mama verruilde voor alleen wonen. De fitness waar ik sportte, aan de Antwerpse Wezenberg, bood ook groepslessen aan. Die yoga was voor mij een aangename afwisseling op het lopen”, vertelt Margot Hallemans in Primo.

Haar Margot is yoga een onderdeel van een gezonde levensstijl. “Voor mij is yoga een vaste component van mijn miracle morning – ochtendroutine. Zo kickstart ik mijn dag met een vleugje gezondheid én welzijn. Yoga is ook veel meer dan puffen op een matje, gekronkeld in oncomfortabele poses. Het is een echte way of life die me helpt om mijn geest, gevoel en lichaam te beheersen. Hoe ik connecteer met anderen is belangrijk, maar ook wat ik eet en drink."

Margot is heel ambitieus. Ze is sinds kort zelfstandige in bijberoep. “Naast het acteren wil ik me voortaan ook gaan storten op het belang van lichaamsbeweging en gezondheid. Zo organiseer ik deze zomer samen met An Block een yoga-festival.”