Bart Peeters doet pijnlijke vaststelling over zijn moeder: “Daar heb ik het heel moeilijk mee, het is tragisch”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Door de coronacrisis kunnen we al een hele tijd onze vrienden en familie niet meer zien. Dat valt ook Bart Peeters erg zwaar.

“Weet je waar ik het heel moeilijk mee heb? Het gemis van mijn moeder. Vroeger ging ik heel vaak bij haar langs, of ik pikte haar op om iets leuks te doen”, vertelt Bart Peeters in Dag Allemaal. Moeder en zoon proberen toch contact te houden. “Dat was in het begin heel moeilijk, maar we hebben er iets op gevonden: tegenwoordig fiets ik een paar keer per week naar Lier met op mijn bagagedrager een pot verse soep die mijn vrouw Anneke heeft gemaakt. Die soep zet ik dan neer in de hal, zodat wij geen fysiek contact hebben. Maar mama en ik gaan wel geregeld een wandeling maken over de Netedijk, uiteraard met twee meter afstand tussen ons.”

Bart weet dan ook al wat hij gaat doen zodra de coronamaatregelen worden opgeheven. “Het eerst wat ik ga doen, is in mijn auto springen om mijn moeder te gaan omhelzen! Dat is voor mij het meest tragische van deze periode, dat ik geen fysiek contact mag hebben met haar. En ik mag dan eindelijk mijn vrienden en familie weer in levende lijve ontmoeten.”