Wat een lelijke rotopmerking van Marcel Vanthilt over deze bekende Vlaming: Hij is hem kotsbeu

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Marcel Vanthilt (61) neemt voor niets of niemand een blad voor de mond. Hij deinst er ook niet voor terug om kwetsende commentaren te geven.

Marcel Vanthilt liet zich in het verleden al eens minachtend uit over K3. Onlangs kreeg hij een filmpje voorgeschoteld waarin Congolese keinderen een hit van K3 zingen. Hij reageerde: "K3, allez hoe diep kunt ge zakken? Echt, dat is lager dan de shit waar mensen in Congo al jaren inzitten."

En Marcel haalde ook uit naar Bart Peeters. "Die jury van 'The Voice' is zo saai, man! Echt, die Bart Peeters, wanneer stopt die nu eens?" Het was verrassend want eerder al Marcel nog een fijn compliment aan Bart gegeven. "Men zal zich eerder Bart Peeters en nonkel Bob herinneren dan Marcel Vanthilt. Ik ben maar een voetnoot in de geschiedenis van Bart Peeters om het zo te zeggen."

Al barst die laatste zin wel van het sarcasme. Het doet vermoeden dat Marcel toch een beetje jaloers is. En nu zegt hij dat Bart Peeters er maar beter mee kan stoppen. Marcel is hem duidelijk kotsbeu.