Ex-Anderlechtspeler wil dat Copa del Rey gespeeld wordt

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews
Het is ondertussen negen jaar dat Adnan Januzaj weg is bij RSC Anderlecht. Volgende week had hij met Real Sociedad de Copa del Rey moeten spelen.

Na enkele omzwervingen zit Januzaj nu al sinds 2017 bij het Spaanse Real Sociedad. Volgende week zouden ze tegen Athletic Bilbao een Baskische bekerfinale afwerken.Het Estadio La Cartuja in Sevilla zou het toneel worden voor die finale, maar het coronavirus heeft daar anders over beslist.

Ook in de competitie liep het goed voor Real Sociedad. “We willen heel graag nog verder spelen in La Liga”, vertelt Adnan Januzaj in La Real. “Ons team was heel goed in vorm en ik ging er niet meer van uit dat we dit niveau nog zouden kwijtspelen. Maar gezondheid gaat nu voor alles, want zonder dat, kan je gewoonweg niks doen.”

En dan is er nog die bekerfinale. “We willen ook heel graag de bekerfinale nog spelen, maar dat kan wel niet zonder dat de fans erbij zijn. Als we moeten wachten tot volgend seizoen daarvoor, dan moeten we maar wachten. Voor dat soort wedstrijden moet er wel publiek zijn.”