Nog twee nieuwe namen om bij RSC Anderlecht doelman te worden

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews
RSCA Anderlecht moet wellicht minstens één, maar best twee nieuwe doelmannen zien te vinden. Ook vandaag duiken nieuwe namen op.

Alle doelmannen, op Hendrik Van Crombrugge na, zijn weg bij Anderlecht. Davy Roef trekt naar AA Gent, Thomas Didillon dringt aan op een definitieve transfer naar KRC Genk dat hem nu al huurde. Frank Boeckx zet zo goed als zeker een punt achter zijn carrière.

Anderlecht heeft dus nood aan minstens één nieuwe doelman, als het Van Crombrugge kan houden, want die geniet ook heel wat internationale interesse. Volgens Het Laatste Nieuws komt de 25-jarige Fransman Paul Nardi in beeld bij paarswit. Nardi speelt bij Lorient, maar kent de Belgische competitie nog van bij Cercle Brugge.

La Dernière Heure noemt dan weer de naam van Michel Vorm. De 36-jarige doelman was in het verleden al gegeerd in het Lotto Park. De Nederlander is einde contract bij Tottenham en moet weg. Gezien zijn leeftijd kan hij genoegen nemen met de rol van reservedoelman. Nardi daarentegen wil de nummer één zijn.