Theo Francken haalt uit naar Paul Magnette: "Als je zo gehecht bent aan dit land, respecteer je de verkiezingsuitslag"

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews
Theo Francken heeft op sociale media zwaar uitgehaald naar Paul Magnette nadat hij in een televisieprogramma op RTL had uitgehaald naar Bart De Wever.

Paul Magnette deed na een bezoek aan het zondagprogramma van Christophe Deborsu op RTL uitgehaald naar De Wever. "Hij zet mensen tegen elkaar op en wil het einde van ons land", schreef Magnette op Twitter. "We zijn gehecht aan België en dat laten we niet gebeuren." Hij vergeleek De Wever met de zonnekoning.

Uitspraken waar Theo Franken niet mee kan lachen. " Paul Magnette blijft maar politieke spelletjes spelen, ook vandaag nog bij Christophe Deborsu in 'C’est pas tous les jours dimanche' op RTL", klinkt het bij Francken. "Zo onverantwoord. Achter het mistgordijn van de economische werkloosheid schuilen pikzwarte donderwolken. Tienduizenden jobs staan op de tocht."

En Francken heeft ook een boodschap voor Magnette. "We gaan recht naar een zware economische recessie en crisis. We moeten onze welvaart, economie en jobs beschermen. Er moet dringend een échte regering komen. Nu. Ik heb een boodschap aan Paul Magnette en zijn PS: ‘Als u zo gehecht bent aan dit land, respecteer dan de verkiezingsuitslag in élk landsdeel en neem uw verantwoordelijkheid op.’"