Prioriteiten voor Tinne Van Der Straeten: “Dan kom ik te laat op de eerste vergadering”

door: BVDO
Tinne Van der Straeten
Afbeelding bron: Photonews

Minister van Energie Tinne Van Der Straeten (Groen) beleeft geen gemakkelijke tijden. De kritiek op haar beleid is gigantisch groot.

Wat minister Tinne Van Der Straeten allemaal naar haar hoofd krijgt, je zou er haast medelijden mee hebben. Door twee of drie keer per week te joggen probeert ze haar hoofd leeg te maken. En Van Der Straeten kijkt er ook niet voor om, om de wereld gewoon eens te laten doordraaien zonder dat zij er effectief bij is op haar kabinet.

“Nadat ik mijn kinderen naar school heb gebracht, probeer ik een koffie te gaan drinken met andere ouders. Die ochtendbabbel geeft me de energie om mijn job goed te doen, zelfs al kom ik dan meestal te laat op de eerste vergadering”, vertelt ze in Humo.

Toch krijgt ze van heel wat mensen ook positieve commentaren op straat en daar probeert ze zich aan optrekken. Die mensen hebben volgens haar door dat ze alles doet voor haar job, al denkt ze ook elke dag aan stoppen. Zolang ze zelf voelt dat ze het verschil kan maken, gaat ze door.

Lees al het nieuws via de gratis app van Redactie24