Royal Antwerp FC staat voor een heel belangrijke zomermercato

door: BVDO
Royal Antwerp FC verliest Sinan Bolat en Kevin Mirallas, maar er staan nog enkele namen op het lijstje van The Great Old die zeer onzeker zijn. Gert Verheyen vreest een moeilijke zomermercato voor Antwerp.

Royal Antwerp ziet Bolat en Mirallas transfervrij vertrekken. Dee aankoopoptie op Wesley Hoedt is niet te betalen. Het wordt dan ook een heel belangrijke zomermercato voor de Great Old.

Antwerp verliest met Bolat een belangrijke pion. Maar er is een groter gevaar volgens Gert Verheyen. “Een goeie keeper is belangrijk en dat is Bolat nog altijd”, zegt Verheyen aan Het Nieuwsblad. “Maar het wordt pas een probleem als Antwerp én Mbokani én Refaelov moet vervangen. Lees: het merendeel van al je goals en assists. Dan moet het er boenk op zijn.”

Dat Mirallas gemist zal worden, betwijfelt Verheyen wel. “Niet als je eens een andere links- of rechtsback moet halen. Van Mirallas heb ik ook op geen enkel moment iets gezien, op de match in Genk na. Wij verwachten te veel als dat soort spelers terugkeert naar België. Ook omdat we sneller wow zeggen tegen wat iemand in het buitenland doet dan hier. En zij onderschatten vaak ook het niveau hier.”