Enkele sms'en van Bart De Pauw zijn uitgelekt: "Je bent zo smoking hot, ik wil je neuken"

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Bart De Pauw zal zich allicht moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank. De tv-maker wordt gelinkt aan grensoverschrijdend gedrag.

Het onderzoek naar het grensoverschrijdend gedrag van Bart De Pauw duurde 2,5 jaar. Er zijn nu ook enkele van zijn sms'en uitgelekt. Het Laatste Nieuws maakt ze ook openbaar. In één van die sms'en schreef hij: "Ik vind je zo lekker. Oh my God. Je bent zo smoking hot. Ik wil je neuken. Ik denk dat ik mijn hoofd kaal zal scheren en Make-A-Wish zal inschakelen om onze droom te realiseren."

Het is dan zondag 21 mei wanneer een Vlaamse actrice dit bericht om 5.44 uur in de ochtend ziet verschijnen. Drie minuten later krijgt de actrice, die maar half zo oud is als hij, opnieuw een bericht van De Pauw. "Sorry, dat was er los over", schreef hij. Meer dan twee uur later stuurt de actrice terug dat ze deze mening deelt. "Probeer het een compliment te beschouwen", stuurt De Pauw terug. "En zeg het niet wéér tegen je vriend."

"Ik vertel het aan je vrouw"
Tijdens de ondervraging zei de tv-maker dat hij die nacht wat veel gedronken had. Volgens het onderzoek was die actrice zeker niet de enige. De voorbije 2,5 jaar zou De Pauw zeker vier keer ondervraagd zijn over zijn sms'en. De Pauw zegt dat hij niet weet wie die vrouwen zijn, maar dat zou niet kloppen volgens zijn slachtoffers. "Hij weet maar al te goed over wie het gaat."

De Pauw wordt ook gelinkt aan stalking. Hij zou minstens één vrouw 's nachts aan haar deur gestalkt hebben. Volgens hem had de vrouw hem die nacht een bericht gestuurd dat ze alles zou vertellen aan zijn vrouw Ines. Daarop stapte De Pauw in zijn auto en belde bij de vrouw meermaals aan, maar zij deed niet open. Volgens hem deed hij dat om te vermijden dat ze zijn vrouw zou inlichten. Volgens De Pauw heeft dit niets met stalking te maken.