Met deze handige tips kan je je auto snel verkopen

door: MRO
Afbeelding bron: Pixabay
Publireportage: Je wilt je auto verkopen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Hierbij geven we je een aantal handige tips, zodat ook jij je auto snel en gemakkelijk kunt verkopen!

Waar begin je mee?

Wanneer je je auto gaat verkopen is het belangrijk dat de auto in goede staat is. Zorg er dus voor dat je de auto helemaal opruimt, maak daarbij alle vakjes leeg en kijk ook goed onder de stoelen en onder de banken. Vergeet natuurlijk ook de kofferbak niet. Stofzuig de gehele auto goed en maak het dashboard en de deuren goed schoon met een doek. Vergeet ook de ramen van binnen niet goed schoon te maken! 

Daarna ga je verder met de buitenkant. Wil je alles in één keer goed doen? Rijd dan een keer door de wasstraat en kies voor het beste wasprogramma. Vaak kun je daarna meteen doorrijden naar een handige afdeling waar je de auto van binnen kunt aanpakken. Ook is het soms mogelijk om daarbij de matten te (laten) reinigen. Zo kun je zowel de buitenkant van de auto als de binnenkant meteen goed schoonmaken in één keer. Wanneer je auto er spik en span uitziet is de kans veel groter dat je hem sneller verkoopt. 

Het te koop zetten van de auto 

Nu is het tijd om de auto daadwerkelijk te koop te gaan zetten. Je kunt dit natuurlijk zelf doen via één van de vele platformen die je online kunt vinden. Maar je kunt er ook meteen voor kiezen om het te doen via onze website. Als je besluit om het zelf te doen, dan is het nu tijd om foto’s van de auto te maken, een goede prijs te bedenken (verricht eerst wat onderzoek naar de waarde) en natuurlijk de technische informatie van de auto goed op een rijtje te hebben. Daarna kun je beginnen met het plaatsen van je advertentie. Een nadeel hiervan is dat het ten eerste vaak geld kost en ten tweede kun je diverse vragen van potentiele kopers verwachten. 

Een makkelijkere en snellere manier is dus om te kiezen voor je auto verkopen via besteautobod.be Je vult heel gemakkelijk een aantal korte vragen in en na 24 uur ontvang je al een vrijblijvend bod. Je hebt dus geen last van kopers met vragen waar je het antwoord niet op weet en voor je het weet ontvang je de beste prijs voor jouw auto! 

Tags tips r24