Na uitschuiver van beste vriendin: "Dit gaat Meghan Markle niét leuk vinden"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews
De beste vriendin van Meghan Markle, Jessica Mulroney, is in de problemen geraakt doordat ze een zwarte influencer beledigde.

Mulroney kreeg het aan de stok met blogster Sasha Exeter. Die riep haar vele volgers op sociale media op om zich af te zetten tegen racisme. Ze verweet Mulroney dat ze zich niet inzette voor de 'Black Lives Matter'-beweging.

Die voelde zich aangevallen en contacteerde vervolgens bedrijven die de blogster steunen om over haar te klagen. Ze stak dat niet onder stoelen of banken: "Ik heb met hen gesproken over hoe je me behandeld hebt. Je denkt dat jouw stem ertoe doet, maar dat is enkel het geval wanneer je je vriendelijk uitdrukt, zonder mensen zich te doen schamen."

Dat kwam haar duur te staan: Mulroney had een reality-tv-show, maar die is nu geschrapt. Ze heeft zich intussen wel verontschuldigd op sociale media.

Wat Meghan Markle, getrouwd met prins Harry, vindt van de uitschuiver van haar vriendin, is nog niet geweten. Maar Markle sprak zich zeer fel uit tegen racisme na de dood van George Floyd.