Karl Vannieuwkerke wil het gezellig houden rond zijn tafel in ‘Vive La Vie!’: “Dus die ga ik zeker niet uitnodigen, dat is een feit”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Karl Vannieuwkerke keek ernaar uit om ook dit jaar weer ‘Vive Le Vélo’, de talkshow in het spoor van de Tour de France, in goede banen te leiden. Corona besliste er anders over. Als alternatief presenteert Karl sinds maandag drie weken lang de zomertalkshow ‘Vive La Vie!’.

“Ik nodig elke avond twee gasten uit op een bijzondere plek in Vlaanderen en samen genieten we van de zomer en van het leven dat zich weer op gang trekt”, vertelt Karl Vannieuwkerke over zijn praatprogramma in Primo.

De voorbije week kwamen onder andere Bart Peeters en Ronny Mosuse langs, maar ook het koppel Elodie Ouedraogo en Jeroom, en zangers Gunther Neefs en André Hazes. Karl vindt het belangrijk dat hij het kan vinden met de mensen die bij hem aan tafel schuiven.

“Ik ken zeker niet iedereen, maar ik ga ervan uit dat er wel een klik is met de gasten die we uitnodigen. ‘Vive La Vie!’ is een gezellig en aangenaam programma, dus ik vermoed dat de gasten komen om zich te amuseren. Iemand die ik niet kan verdragen, die ga ik zeker niet uitnodigen. Dat is een feit. Ik noem geen namen.”