Frans Bauer kruist de vingers voor Marika: “Tijd zal moeten uitwijzen of het goedkomt”

door: ASX
Frans Bauer en Mariska Bauer
Afbeelding bron: Instagram @fransbauer

Op dinsdag 25 april verwelkomden Peter Van de Veire en Kim Van Oncen niemand minder dan schlagerkoning Frans Bauer in hun ochtendshow ‘Goeiemorgen morgen!’. De Nederlandse zanger ging op privévlak door een hel.

Begin 2022 werd Marika, de vrouw van Frans, getroffen door een herseninfarct. In ‘Goeiemorgen morgen’ vroeg radiomaker Peter Van de Veire naar een update. “Het gaat weer een stuk beter, ze doet het erg goed. Ze kan weer dingen doen die ze vroeger (voor het herseninfarct nvdr.) deed”, vertelt Frans opgelucht.

Marika heeft sowieso nog een lang herstelproces voor de boeg. “Er zijn natuurlijk wel restverschijnselen die voor altijd blijven. Dat heeft vooral te maken dan met prikkelingen en concentratie. De tijd zal moeten uitwijzen of dat weer goedkomt”, klinkt het nuchter.

Frans roept de luisteraars ook op om bijzonder waakzaam te zijn. “Het kan je zomaar overkomen, je bent daarmee niet bezig. Dus als je iemand in je omgeving hebt die zicht plots anders gedraagt of vreemd begint te praten, twijfel niet, ga meteen naar een dokter”, luidt het advies.

Zelf gaat het bijzonder goed met Frans. De zanger is volop bezig met zijn theatertoer, samen met de prinses van het levenslied: Sieneke. Daarnaast broedt de goedlachse artiest ook op een aantal nieuwe programma’s bij onze Noorderburen.