Kledingcollectie van An Lemmens schiet bij Eline De Munck in het verkeerde keelgat: “Toen ik dat zag, moest ik toch even in de ogen wrijven”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Eline De Munck heeft een minder aangename ontdekking gedaan over de kledingcollectie van An Lemmens. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

An Lemmens lanceert woensdag haar zomercollectie voor kledingketen Lola&Liza. Op Instagram toonde de presentatrice al enkele stuks daaruit. Bij één stuk fronste Eline De Munck toch haar wenkbrauwen. De print en de kleur van één van de door An ontworpen jurken lijkt Eline namelijk opvallend hard op die van een jurk uit haar eigen collectie ‘Deux’ in samenwerking met Zeb.

“Toen ik daarnet getagd werd in een foto moest ik twee keer kijken en me eens in de ogen wrijven”, schrijft Eline De Munck op Instagram. “Ik wil niet onbeleefd zijn of een oorlog beginnen”, schrijft ze ook.

Eline deelt ook nog een foto waarin ze de twee kledingstukken naast elkaar plaatst met het bijschrift ‘zoek de zeven verschillen’. De onderneemster sluit af met felicitaties voor Lemmens: “Proficiat met je nieuwe collectie”.