Kortrijk haalt zwaar uit tegen Waasland-Beveren, Moeskroen en STVV gelijk

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het is dezer dagen druk. Na de bekerwedstrijden van eerder deze week, stonden er zaterdag alweer heel wat competitiewedstrijden op het programma. KV Kortrijk deed goede zaken, terwijl Moeskroen en STVV gelijkspeelden.

KV Kortrijk - Waasland-Beveren 4-1

Kortrijk deelde een flinke tik uit aan Waasland-Beveren. De West-Vlamingen stonden na amper acht minuten al 2-0 voor dankzij goals van Ajagun en Ouali. Op het uur maakte Ouali er zelfs 3-0 van. Dierckx milderde, maar in de slotfase legde Chevalier de zware 4-1-eindstand vast.

Moeskroen-STVV 1-1

Moeskroen en STVV hielden elkaar in evenwicht tijdens een wedstrijd die aan de rust al beslist was. Charisis bracht de bezoekers vroeg op voorsprong, maar op het halfuur hing Rotariu de bordjes in evenwicht.