Man uit Deurne misbruikt eigen dochter op verschrikkelijke manier. Dit moest ze allemaal doen

bron: Belga
door: Redactie
Afbeelding bron: Archiefoto/Foter
Een 41-jarige man uit Deurne is veroordeeld tot twaalf jaar cel. De man heeft zijn dochter zes jaar misbruikt. De rechtbank van Antwerpen achtte dat bewezen. De man had de feiten altijd ontkend.

Het slachtoffer, dat intussen meerderjarig is, had op 25 juni aangifte gedaan. Ze vertelde de politie dat ze haar vader pas had leren kennen toen ze twaalf jaar oud was. Bij een van hun eerste ontmoetingen al had hij haar op de schoot getrokken en betast tussen de benen. Toen ze 14 was, had hij haar een doos condooms gegeven en gevraagd of hij haar "eerste" mocht zijn. Ze moest ook sexy lingerie op hoge hakken aan hem showen.

Het misbruik duurde tot januari 2017. De man bepotelde overigens ook de vriendinnen van het meisje en zijn ex-stiefdochter. Hij gaf zijn minderjarige dochter ook nog cocaïne en verplichtte haar om deel te nemen aan een sekschat. Tegen betaling wisselde ze berichten uit met klanten. Het meisje verklaarde aan de politie dat ze nooit iets durfde zeggen. De man kon immers agressief uit de hoek komen en had haar al eens bij de keel gegrepen.

Naast de celstraf moet hij zijn dochter ook een provisionele schadevergoeding van 7.500 euro betalen. Twee andere slachtoffers kregen 3.500 euro en 500 euro toegekend.