Radeloze vader uit Antwerpen schrijft vreselijke brief over zijn zoon naar de rechter, die neemt een onverwacht besluit

door: Redactie
Een vader uit het Antwerpse heeft een vreselijke brief geschreven over zijn zoon aan de rechter. Die laatste nam een verrassend besluit.

De zoon werd geïntoxiceerd aan de kant gezet door de politie. Het ging om de de 23-jarige Simon B. Daarna schreef de radeloze vader een brief aan de rechter.

“Neem hem mee en breng hem niet meer terug”, stond er te lezen in de brief. “Hij neemt de sleutels van onze wagen terwijl we het hem verbieden, hij is onhandelbaar thuis en hij terroriseert het gezin."

De advocaat weet dat de brief een jaar oud is maar intussen zijn er al enkele plooien weer gladgestreken. "De ouders van Simon zijn intussen gescheiden en hij woont in bij zijn vader. Hij is nu een opleiding gestart in het tweedekansonderwijs en hij hoopt zo nog een diploma te halen.”

De rechter nam de beslissing om niet in te gaan op de vraag van de vader. De zoon kreeg efn boete van 1.200 euro en zes maanden rijverbod. De twintiger moet ook een medische en psychologische test afleggen, en zijn theoretisch en praktisch rijexamen opnieuw afleggen.

Tags rechter