Christoff ziet ernstig probleem voor zijn zwangere zus Lindsay

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Lindsay is hoogzwanger. Dat is erg spannend, want de bevalling staat gepland voor de maand december. Ook Christoff, die peter wordt van de kersverse baby, wacht in spanning af. Al moet Lindsay zich toch echt van iets bewust worden, vindt hij.

Volgens Christoff moet Lindsay toch wat strenger worden nu ze moeder wordt. Kris (de echtgenoot van Lindsay) kan streng zijn, jij kunt dat niet, zegt hij tegen zijn zus. Volgens hem is dat noodzakelijk, anders zal er een groot probleem ontstaan.

Onlangs heb ik nog meegemaakt dat iemand ontspoord is door thuis té verwend te zijn. Dat komt natuurlijk niet de eerste vijf levensjaren boven water, maar na een jaar of twintig barst de bom, vertelt Christoff die ervan overtuigd is dat je gerust streng mag zijn tegen een kind.

Lindsay beseft maar al te goed dat ze wat strenger moet worden. Het is natuurlijk een moeilijke tijd om je kinderen op te voeden. Ik ben er mij van bewust dat nu en dan streng zijn, loont. Maar wanneer ik tegen Kris zeg dat ik een strenge moeder zal zijn, begint hij mij uit te lachen.