Lindsay maakt belangrijke beslissing voor haar dochter: “Dat baart me zorgen”

door: COS
Afbeelding bron: Instagram

Het nieuwe schooljaar heeft Lindsay al slapeloze nachten bezorgd. Haar dochtertje Lisa-Marie gaat dit jaar voor het eerst naar school.

Lisa-Marie, het dochtertje van zangers Lindsay, zou op 1 september voor het eerst naar school gegaan zijn. Eerder vertelde Lindsay nog dat ze hoopte dat haar dochter meer van school zou houden, dan Lindsay zelf in haar kindertijd. Maar nu besliste Lindsay en partner Kris om Lisa-Marie nog even van school weg te houden.

“Ze is nog maar 2,5 en is niet zo’n goede eter, dat baart me wat zorgen”, vertelt Lindsay in Dag Allemaal. “Deze week trainen we volop op boterhammetjes eten en ‘vroeger’ opstaan zodat ze schoolklaar is over een paar weken.”

Hoewel corona dus niet haar enige drijfveer is, speelt het natuurlijk een grote rol. “Tegen dan weten we ook al beter hoe de scholen zich wapenen tegen het coronavirus, da’s ook belangrijk natuurlijk. Ik wil het niet dramatiseren, en ze zeggen wel dat kinderen er niet zo ziek van worden, maar het moet jouw kind maar eens zijn, hé.”

Tags lindsay