Na alle problemen met zijn vrouw Sigrid Spruyt neemt Raymond van het Groenewoud erg ingrijpende beslissing

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Er zit een haar in de boter tussen Raymond van het Groenewoud en nieuwsanker Sigrid Spruyt. Dat nieuws raakte eerder bekend. Raymond heeft nu een ingrijpende beslissing genomen die voor meer raad moet zorgen.

Raymond van het Groenewoud heeft intussen al twee huwelijken achter de rug. De zanger ging in het verleden meermaals vreemd, wat het einde van zijn relaties betekende. Momenteel gaat hij door een moeilijke periode met zijn huidige vrouw Sigrid Spruyt. 

"Ik ben zoekende, in dit leven”, vertelt Raymond van het Groenewoud aan Het Laatste Nieuws. Hij besluit Kerstmis te vieren zonder zijn vrouw en trekt naar Tanger in Marokko. Een ingrijpende beslissing, zo blijkt. “Ik ga gewoon weg dit jaar. Ik ben blij dat ik het doe. Het is de eerste keer. Ik ga alleen. In mijn dooie eentje.”

Tijd moet raad brengen voor Raymond die middenin een huwelijkscrisis zit. Existentiële vragen houden de zanger dag in dag uit bezig. Liefde is een prominent thema dat zowel in zijn dagelijkse leven als in zijn muziek prominent aanwezig is. Of zijn huwelijk met Sigrid voorgoed voorbij is, weet de zanger nog niet. "Of ik kan leven zonder vrouw? Dat zal nog aangetoond moeten worden."