Lieve stiefvader blijkt een monster te zijn: 10-jarig meisje wordt meermaals verkracht en dat is nog maar het begin

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: The Sun
Toen Kim Fawcett tien jaar oud was, gingen haar ouders uit elkaar. Al snel kwam er een nieuwe man in het leven van haar moeder. Kim had zich geen betere stiefvader kunnen inbeelden. De man kocht immers enorm veel cadeautjes voor haar, maar al snel kwam de waarheid aan het licht waarom hij dat deed. Die lieve stiefvader veranderde in een genadeloze verkrachter.

Telkens wanneer hij haar een cadeau had gekocht, werd de 10-jarige de Britse Kim brutaal verkracht. De man kende geen stop en telkens opnieuw dwong hij Kim tot de meest verschrikkelijke dingen. En al die tijd had haar moeder niets in de gaten.

Kim is nu 29 jaar en schrijft over haar traumatische ervaringen met haar stiefvader. “Stuart gaf me sterkte drank. Ik herinnering me nog hoe volwassen ik me voelde toen ik dat opdronk. Ik had nog nooit alcohol gedronken daarvoor. We zaten in zijn woonkamer”, vertelt ze. “Hij vroeg me om op zijn schoot te komen zitten, toen werd ik pas echt bang.”

Het liep helemaal mis voor de kleine Kim. “Hij ging onder mijn kleren en bleef me aanmoedigen om meer te drinken. Ik weigerde en voelde me zo zwak. Ik wist niet wat me overkwam.” Kim probeerde te ontsnappen en vluchtte naar haar kamer, maar Stuart achtervolgde haar naar boven. Eens in haar slaapkamer verkrachtte hij haar voor de eerste maal. De start van een nachtmerrie, zo bleek. De man haalde Kim daarna meermaals af van school. Het perfecte moment voor hem om alleen met haar te zijn, zodat hij haar ongestoord kon misbruiken.

Pas toen Kim op 14-jarige leeftijd zwanger werd, kwam de waarheid aan het licht. Haar familie besloot dat een abortus de beste optie voor haar was. Nu jaren later geeft Kim zichzelf de schuld van wat er gebeurd is. De jarenlange gruwel die ze moest doorstaan, heeft diepe wonden gemaakt bij de 29-jarige Kim.