Vrouw doet gruwelijke bekentenis: "Ik heb mijn vader vermoord en begraven in mijn tuin"

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: London News Pictures
Een vrouw heeft zichzelf aangegeven bij de politie. “Ik heb mijn vader vermoord en hem in mijn tuin begraven”, biechtte ze zelf op. Het forensisch team trok meteen ter plekke om te onderzoeken of dit wel degelijk het geval was.

De 63-jarige Barbara Coombes had niet gelogen. De speurders vonden het lichaam van een man in haar tuin, net zoals ze gezegd had. Dat meldden de speurders van Greater Manchester Police. De moord was al enkele jaren geleden gebeurd, maar de vrouw kon niet langer leven met het schuldgevoel en besloot alles op te biechten aan de politie.

De buren zijn in shock dat hun lieve buurvrouw Barbara tot zoiets gruwelijks in staat is: “Ze is een lieve vrouw en woonde vijf jaar lang in hetzelfde huis als haar vader en dochter”, vertelt buurvrouw Ann Millar. “Ik kan echt niet geloven dat ze dat heeft gedaan.”

De vrouw werd gearresteerd op verdenking van moord en zit momenteel in voorhechtenis. Waarom de vrouw haar eigen vader vermoord heeft, is op dit moment nog onduidelijk. “Wij gaan door met het onderzoek en hopen dat we vanavond meer inzicht hebben in de omstandigheden.”